Familie distrusă într-un accident grav în apropierea satului Gura Galbenei. Doi soţi au murit, iar fetiţa lor de cinci ani, dusă la spital (FOTO)

Inconştienţa ucide. Un bărbat a urcat la volanul unei maşini cu cauciucuri de vară şi a intrat într-un copac în apropiere de satul Gura Galbenei din raionul Cimişlia. În urma accidentului, şoferul şi concubina, care se afla pe bancheta din faţă, au murit pe loc. În viaţă a rămas doar copilul acestora, în vârstă de cinci ani care a scăpat cu răni uşoare. 

Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc azi dimineaţa, în jurul orei 7.

"Automobilul era echipat cu anvelope de vară şi se deplasa cu viteză excesivă iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit violent de acest copac. În urma impactului maşina a fost făcută zob iar pentru a scoate corpurile neînsufleţite a fost nevoie de intervenţia salvatorilor".

Oamenii legii susţin că şoferul circula cu viteză excesivă, iar din această cauză, a derapat de pe şosea.

"În consecinţă şoferul, cât şi pasagerul au decedat la faţa locului, iar copilul minor a fost preluat de către o ambulanţă. Starea copilului este normală, se investighează de către medicii de la spitalul raional", a declarat Serghei Plop, reprezentant IP Cimişlia.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu