Familia lui Mihail Gofman, amenințată repetat la comanda lui Veaceslav Platon

Embed:

Soţia lui Mihail Gofman, fostul şef adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA, s-a trezit repetat cu frânele tăiate de la maşina personală. Într-o postare pe Facebook, Mihail Gofman califică incidentul drept o ameninţare executată la comanda lui Veaceslav Platon. Asta după ce fostul funcţionar al CNA a oferit mai multe interviuri pentru portalul de investigaţii Zeppelin.     

Mihail Gofman, care e plecat în SUA, a postat câteva fotografii cu mașina avariată a soției sale, care se află la Chişinău. La fel, fostul funcţionar de la CNA a făcut public şi un mesaj cu ameninţări trimis zilele trecute pe telefonul soției sale.

În postarea sa, Gofman a precizat că au fost mai multe încercări de a-l intimida. Prin urmare, el le transmite celor care au pus la cale această faptă că au trecut peste linia roșie şi le cere să înceteze aceste acţiuni, dar şi şantajul.

Fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA a mai scris că a trimis solicitări poliţiei de a-i proteja familia. 

Amintim că într-un interviu oferit portalului Zeppelin, fostul angajat al CNA a declarat că frauda bancară a fost o diversiune pentru a bloca vectorul european al țării noastre. În spatele schemei a stat raiderul numărul unu din CSI, Veaceslav Platon, acesta fiind protejat de fostul prim-ministru Vlad Filat.

Platon a fost găsit vinovat de escrocherie şi condamnat la 25 de ani de puşcărie, iar Filat îşi ispăşeşte cei nouă ani de pedeapsă pentru acte de corupţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu