Faimosul bucătar britanic Jamie Oliver a recunoscut că nu mai are bani afacerea cu restaurante

Faimosul bucătar britanic Jamie Oliver a recunoscut că nu mai are bani pentru a-și ține afacerea cu restaurante pe linia de plutire, scrie Metro.

"Nu mai am bani. Am ajuns în punctul în care nu pot pune la bătaie cealaltă parte a afacerii și să risc joburile oamenilor care lucrează acolo", a mărturisit Jamie Oliver, scrie Digi24.ro.

Bucătarul în vârstă de 43 de ani a declarat că ar proceda la fel dacă ar întâmpina dificultăți financiare în viitor, după ce a investit 12,7 milioane de lire sterline în afacerea sa.

Jamie Oliver a declarat că el nu a ajuns la faliment și că încearcă să se descurce cât de bine poate în situația de față, dar că nu mai poate injecta în business bani din buzunarul propriu.

Lanțul de restaurante Jamie's Italian a deschis primul local în 2008, însă de atunci s-a afundat în datorii de 71,5 milioane de lire sterline și a anunțat că anul acesta va închide 12 restaurante, iar 600 de angajați vor rămâne fără slujbe.

Jamie Oliver are o avere estimată la 240 de milioane de lire sterline grație cărților sale de gătit și a restaurantelor sale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu