Faimoasele păpuşi Barbie s-au CERTAT şi s-au BĂTUT. VEZI ce vânătăi şi-au lăsat pe corp VIDEO

Valeria Lukyanova şi Anastasiya Shpagina, cele mai celebrele "păpuşi umane" din Ucraina nu mai sunt prietene, după o ceartă aprigă, scrie The Sun

Totul a început atunci când Anastasiya a fost rugată să participe singură la un interviu organizat de nişte jurnalişti japonezi. Asta în condiţiile în care cele două tinere, considerate cele mai bune prietene, de cele mai multe ori apăreau împreună în emisiuni sau participând la şedinţe foto. 

După înterviu Valeria a întrebat-o: "Au întrebat ceva de mine? Eu sunt cea mai faimoasă Barbie, este ciudat că nu au întrebat nimic de mine."

Potrivit RTV, pornind de la această afirmaţie, cele două femei au început să se certe şi s-au acuzat reciproc de aroganţă.

După scandal, Anastasiya a postat pe Youtube.com un video în care îşi arată vânătăile de pe braţe. Alături de video a postat şi descrierea filmului: "Ea a decis să se distreze după noroiul de ieri, dar străzile nu sunt sigure dacă mergi singur."

În acelaşi timp, Valeria Lukyanova nu pare afectată postând în continuare filme despre ea fără alte comentarii cu privire la ceartă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu