Fadei Nagacevschi: Suspiciunile privind politizarea Comisiei pentru preselecţia candidaţilor la funcţia de procuror general devin tot mai rezonabile

Suspiciunile cu privire la politizarea Comisiei pentru preselecţia candidaţilor la funcţia de procuror general devin tot mai rezonabile. Și asta pentru că psihologul din cadrul acestei comisii, creată pe lângă Ministerul Justiţiei, este membru al Partidului "Acțiune și Solidaritate". Despre aceasta a scris juristul PSRM, Fadei Nagacevschi, pe rețelele de socializare.

"Am înțeles că psihologul din cadrul Comisiei pentru alegerea Procurorului General de pe lîngă Ministerul Justiției, este o doamnă cu numele de familie Buianina. Din cîte cunosc, doamna respectivă este membru PAS. Deci suspiciunile cu privire la politizarea Comisiei devin tot mai rezonabile", a scris Nagacevschi pa pagina sa de Facebook.  

Ministrul Justiției, Olesea Stamate, afirmă însă că Fadei Nagacevschi a greșit, pentru că Tatiana Buianina nu este membră a PAS și nici nu a fost vreodată. La rândul ei, psihologul Tatiana Buianina a confirmat acest lucru. Referitor la prezenţa sa la un eveniment al PAS, Buianina a explicat că a fost rugată să modereze procesul de constituire a oficiului teritorial al PAS, oferind cuvântul participanților.

 

loading...

Lasă un comentariu