Facilităţi pentru pensionari. Abonamente noi pentru cei cu un venit de până la TREI MII de lei

Embed:
Din întâi aprilie, mai mulţi pensionari din Capitală vor putea beneficia de abonamente noi pentru troleibuze şi autobuze.

De noile facilităţi se vor putea bucura persoanelele care au un venit lunar de până la trei mii de lei şi nu două mii aşa cum a fost în 2018. Decizia a fost aprobată de Consiliul municipal Chişinău la solicitarea Regiei Transport Electric. De asemenea, noile abonamente vor avea şi un grad de securizare mai mare.

"Ei trebuie să se prezinte la Direcţia Asistenţă Socială de sector şi să opteze pentru două variante. Prin compensaţii care este de 70 de lei, iar dacă refuză acea compensaţie poate să primească acest abonament anual."

Direcţia Asistenţă Socială din Chişinău va expedia lista solicitanţilor de abonamente către Regia Transport Electric, care urmează să le perfecteze şi să le expedieze funcţionarilor de la Primărie. Abonamentele noi vor fi valabile până în 31 martie 2020. În Chişinău, în prezent, sunt 13.500 de pensionari care circulă în transportul public în baza abonamentelor.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu