Facelift pentru Micra, cel mai mic model din gama Nissan (FOTO)

Cel mai mic model din gama Nissan, Micra a primit un facelift la mai puţin de doi ani de la lansarea noii generaţii. Debutul versiunii restilizate are loc în toamnă, scrie automarket.ro.

Maşina are o parte frontală restilizată, un set de blocuri optice şi proiectoare redesenate, o capotă modificată şi o nouă grilă faţă. Micra a primit un set de stopuri cu LED, o nouă bară spate şi o nouă uşă a hayon-ului. Opţional, cei de la Nissan oferă o nouă gamă de jante din aliaj, un plafon panoramic din sticlă, un sistem de asistenţă la parcare şi noi nuanţe de culoare.

Nivelul de echipare de bază, Visia, include geamuri electrice faţă, închidere centralizată, ABS, ESP, servodirecţie, CD Player cu AUX şi USB, o serie de airbag-uri şi multe altele. Nivelul de echipare următor, Acenta, aduce jante din aliaj de 15 inch, senzori de lumină şi ploaie, Bluetooth, proiectoare de ceaţă şi o serie de elemente cosmetice.

Vârful gamei, Tekna, are jante din aliaj de 16 inch, sistem de asistenţă la parcare şi senzori de parcare, climatizare cu reglare digitală, pornire şi acces fără cheie, oglinzi cu pliere şi reglare electrică şi un sistem multimedia Nissan Connect, cu ecran tactil de 5.8 inch şi sistem de navigaţie.

Gama de motorizări include tot unitatea aspirată cu trei cilindri în linie, de 1.2 litri, care poate fi comandată fie în compania unei transmisii manuale cu cinci trepte, fie în compania unei transmisii CVT. Pe unele pieţe,

Nissan oferă un motor supraalimentat de 1.2 litri, numit DIG-S, care dezvoltă un nivel superior de cuplu şi putere, livrând performanţe de invidiat în acest segment.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu