Facelift discret pentru Infiniti FX

Infiniti a pregătit o serie de modificări subtile pentru cel mai vândut model al său în Europa. Este vorba despre SUV-ul FX, care se bucură de un facelift la patru ani de la lansarea actualei generaţii, scrie automarket.ro.

Lista modificărilor estetice nu este una foarte generoasă, detaliile fiind destul de greu de observat de cei neavizaţi. FX primeşte o grilă nouă, un spoiler frontal de asemenea nou, blocuri optice restilizate timid şi jante cu design proaspăt, cu dimensiuni de 20 de inch, pentru versiunile GT şi GT Premium, şi de 21 de inch pentru versiunea S.

O serie de materiale noi vor fi folosite la interior, unde nivelul calitativ va continua să crească, în vreme ce la exterior clienţii vor avea la dispoziţie două noi tipuri de culoare.

Sub capotă se vor regăsi aceleaşi trei motorizări pe care publicul european le cunoaşte deja foarte bine. Este vorba despre propulsoarele V6 benzină, de 3.7 litri şi 316 cai putere, despre vârful de gamă V8 de 385 cai şi, nu în ultimul rând, despre dieselul de 3.0 litri, echipat cu 235 CP şi 550 Nm. Toate unităţile sunt asistate de o transmisie automată cu şapte rapoarte, care livrează resursele ambelor punţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu