FACE MINUNI ÎN CASĂ! Iată trei lucruri pe care le poți face când ai numai bicarbonat de sodiu

Ai încercat până acum aceste metode cu bicarbonatul de sodiu? Mare atenție, face minuni!

În cazul în care rămâneți fără detergentul minune care te scapă de petele de pe haine, metoda cu bicarbonatul de sodiu este fenomenală.

Iată 3 lucruri la care poți folosi bicarbonatul de sodiu, atunci când rămâi fără bani.

”Praful magic” nu este util numai în bucătărie și gospodărie, ci poate fi și un remediu naturist. Spre exemplu, bicarbonatul de sodiu și lămâia este cea mai populară combinație folosită din bătrâni și până în zilele noastre. De menționat este că această ”poțiune” trebuie consumată moderat, exact după cum spun indicațiile de mai jos, scrie b1.ro.

Combinația este romandat să fie băută dimineața, pe stomacul gol și este eficientă atât pentru reglarea digestiei, cât și pentru detoxifierea organismului.

  1. un pahar cu apă
  2. câteva picături de zeamă de lămâie
  3. o linguriță cu bicarbonat de sodiu

Mod de administrare

Prima zi se iau șase doze câte o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu într-o cană cu apă. Se consumă câte o doză la un interval de două ore. A doua zi se iau șase doze câte o jumătate de linguriță de bicarbonat într-o cană cu apă, iar a treia zi se iau doar două doze, una dimineața și a doua seara.

Bicarbonatul este cunoscut pentru proprietățile sale infinite și s-a dovedit benefic, printre altele, și pentru ten. Masca despre care este vorba este complet naturală și o poți face acasă, cu bani puțini. Ea te ajută să elimini, treptat, cearcănele, petele și ridurile.

  1. o linguriță de bicarbonat de sodiu
  2. o ceașcă de ceai de mușețel ori apă fierbinte
  3. o dischetă demachiantă
loading...

Lasă un comentariu