FABRIKA: Dmitri Kozak a vizitat din nou Chișinăul, însoțit și de ministrul rus al agriculturii, Dmitri Patrușev

Vicepremierul rus Dmitri Kozak a vizitat din nou Chișinăul, însoțit și de ministrul rus al agriculturii, Dmitri Patrușev. În același timp, Guvernul de la Chișinău îl numește pe vicepremierul pentru Reintegrare, Vasili Șova, în funcția de șef al Comisiei Interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică, sugerând că relațiile dintre Moldova și Rusia se vor axa mai degrabă pe securitate, nu pe chestiunile economice.

Dmitri Kozak s-a întâlnit cu președintele Igor Dodon, în prezența presei, respectiv cu premierul Maia Sandu, fără presă. Kozak le-a mulțumit celor din ACUM pentru că s-au aliat cu PSRM, însă presa scrie și despre o întâlnire de taină între Dmitri Kozak și Mark Tkaciuc, respectiv Iurie Munteanu, foștii "talibani" ai PCRM, ca semn al inițierii unui nou proiect politic rusesc mai radical în Moldova.

Vom discuta despre planurile vădite dar și despre cele ascunse ale Rusiei în Moldova, derulate cu și fără aliații "așa zis pro europeni" din Blocul ACUM (conform lui Vladimir Putin).

Invitații sunt jurnalistul Vlad Darie și fostul deputat Ștefan Secăreanu.

Lasă un comentariu