Fabricat în Moldova. Peste 460 de antreprenori autohtoni își vor expune produsele în cadrul expoziţiei

Peste 460 de antreprenori autohtoni își vor promova produsele în cadrul celei de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale Fabricat în Moldova. Evenimentul se va desfăşura la Chişinău, începând cu data de 29 ianuarie. Timp de cinci zile, vizitatorii vor avea ocazia să cumpere produse şi obiecte locale, la un preţ redus.

În premieră, la ediţia din acest an vor participa şi 30 de întreprinzători autohtoni, care vor pune în vânzare produse certificate ecologic. Declarația a fost făcută de către președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, în cadrul unei conferințe de presă.

"Punem accentul pe produsele eco. Vor fi aceste produse în pavilionul numărul 3. Avem mai multe companii în Republica Moldova, care se vor expune la această expoziție cu produsele autohtone", a afirmat preşedintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea.

Totodată, în cadrul expoziției, antreprenorii noştri vor beneficia de seminare, instruiri şi vor putea să iniţieze parteneriate cu agenţi economici din România, Belgia, Ungaria, Italia, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Turcia, Israel şi Georgia.

"Considerăm că acele prezentări şi informaţii, care vor fi oferite publicului larg, vor fi utile şi oportune pentru a lansa anumite afaceri", a menţionat preşedintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea.

Expoziţia Fabricat în Moldova este organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, sub patronajul Guvernului, cu scopul de a susţine întreprinzătorii locali şi de a promova produsele fabricate în ţara noastră.

loading...

Lasă un comentariu