Fabio Capello a părăsit naţionala Rusiei! Cine ar putea fi înlocuitorul lui

Embed:

Fabio Capello a părăsit naţionala Rusiei! Tehnicianul și-a reziliat contractul de comun acord cu Federaţia de Fotbal din Rusia. Înlocuitorul lui Capello ar putea fi antrenorul lui ŢSKA Moscova, Leonid Sluţki.

Federaţia rusă de Fotbal a anunţat pe site-ul oficial că a reziliat contractul selecţionerului Fabio Capello, care ar fi trebuit să conducă naţionala Rusiei şi la Mondialul din 2018.

Situaţia lui Capello devenise incertă din cauza rezultatelor slabe din preliminariile Euro 2016, acolo unde Rusia ocupă locul 3 în Grupa G, la patru puncte de Suedia şi la opt de liderul Austria. Tehnicianul italian a preluat naţionala Rusiei în iulie 2012, cu care s-a calificat la Mondialul din Brazilia, dar unde a fost eliminată încă din faza grupelor.

Conform presei din Rusia, Capello avea un salariu de 7.000.000 de dolari anual, iar forul de fotbal este obligat să-i plătească tehnicianului salariul până la finalul contractului, care urma să expire în vara anului 2018. Astfel, Capello urmează să primească peste 20.000.000 de euro din partea forului de fotbal.

Oficialii federaţiei nu au anunţat încă succesorul lui Capello, dar presa scrie că selecţionata Rusiei va fi preluată de Leonid Sluţki, antrenorul lui ŢSKA Moscova.

Naţionala Rusiei va juca împotriva selecționatei Moldovei pe nouă octombrie, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului European din 2016. Meciul se va disputa pe stadionul Zimbru.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu