Fabian Cancellara şi Sebastian Langeveld au fost implicaţi într-un accident în Turul Flandrei

Embed:

Accidente teribile în etapa finală a Turului Flandrei! Elveţianul Fabian Cancellara de la RadioShack şi olandezul Sebastian Langeveld de la GreenEDGE au fost protagoniştii unor accidente ciudate. De toate acestea a profitat belgianul Tom Boonen, care a câştigat competiţia din Belgia.

Cu 62 de kilometri înainte de finalul cursei, atunci când plutonul trecea prin dreptul unei zone de alimentare, Cancellara a alunecat pe un bidon cu apă, a căzut şi s-a izbit de asfalt.

Rutierul din Ţara Cantoanelor a fost dus de urgenţă la un spital din cea mai apropiată localitate, unde a fost diagnosticat cu triplă-fractură la clavicula umărului drept.

Ceva mai în faţă, olandezul Sebastian Langeveld a agăţat piciorul din spate al unui spectator, a căzut şi a abandonat cursa.

În lipsa lui Cancellara, care era considerat unul dintre favoriţi la câştigarea Turului Flandrei, învingător a devenit belgianul Tom Boonen. Acesta a devenit al cincilea ciclist din istorie care s-a impus de trei ori în Turul Flandrei. Boonen a fost urmat de italienii Filippo Pozzato, de la Farnese Vini, şi Alessandro Ballan, de la BMC.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu