Fă aceste 5 lucruri seara şi vei fi mai fericit dimineața

1. Spune MULȚUMESC!

Gratitudinea este momentul în care realizezi cât ești de privilegiat. Ai mai trăit o zi și, cu siguranță, ai și o mulțime de lucruri pentru care să mulțumești Divinității. Notează-ți lucrurile pe care le-ai realizat cu succes și gândește-te la alte două-trei pe care ai fi putut să le faci diferit. Aceste analize te vor ajuta să încerci și alte abordări data viitoare.

Îți poți scrie și un mic gând pentru tine, ca o scrisoare pe care să o citești după 24 de ore. Un țel, o acțiune, o aspirație.

2. Creează-ți o mantră și repet-o!

Fă-ți un țel, scrie-ți o mantră și repet-o. Atenție! Totul trebuie să fie concentrat pe pozitiv, nu pe negativ. Mai exact, spune-ți “Sunt sănătos!” sau “Sunt liber de orice dependență” și nu “Nu mai vreau să fiu bolnav!” sau “Nu mai vreau să fiu dependent”. Fii mai flexibil și schimbă ceea ce trebuie să schimbi pentru a fi mai bun.

3. Setează-ți intenția de a-ți aminti visele

Sunt oameni care îți amintesc cu ușurință și în detaliu ceea ce au visat. Alții, în schimb, au mari probleme cu asta. Pentru a începe ziua cu un succes, setează-ți intenția de a-ți aminti visele. Ușor, ușor, creierul va lucra și vei începe să-ți amintești ceea ce ai visat. În plus, visele au propria semnificație și mesaje pe care le poți rata dacă nu îți amintești ceea ce ai visat.

4. Respiră și scanează-ți corpul

Acest lucru îți va pregăti corpul pentru somn și relaxare. E simplu. Respira adânc, eliberează-te de toate grijile și gândurile. Apoi concentrează-te pe fiecare porțiune a corpului tău, de la degetele de la picioare până la creștetul capului, trecând prin picioare, tors, spate, mâini, umeri, gât. Încearcă să nu judeci nicio senzație pe care o ai, să nu te învinovățești că mai ai gânduri care te distrag. Dacă adormi, e în regulă. Înseamnă că te odihnești. Exersează în fiecare seară, până când scanarea este totală. Vei vedea efectul de relaxare.

5. Trimite-ți ție și lumii iubire

Dacă nu ai adormit în timpul scănării și ești încă treaz, încearcă să observi dacă ai vreo durere sau vreo amintire de peste zi. Pune-ți ușor mâna în zona care te tulbură și lăsă iubirea să curgă. Respira adânc, pentru a te calma și pentru a aduce pacea în interiorul tău. Dacă durerea este mai mult psihologică sau emoțională, pune mâinile pe inimă sau în zona pieptului (sau oricunde altundeva îți dictează instinctul) și trimite-ți iubire.

Nu uita să trimiți aceeași iubire și lumii întregi , astfel încât să fii înconjurat de iubire și lumină.

Dacă te vei trata cu recunoștință și iubire, vei vedea efectele miraculoase din viața ta, scrie ele.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu