Extravaganţă pe covorul roșu la Gala MET. În ce ținute s-au prezentat vedetele care au atras privirile tuturor

Embed:

Culoarea, senzualitatea și opulența au luat cu asalt aseară covorul roșu la Gala Muzeului Metropolitan din New York. Evenimentul, numit și Premiile Oscar în materie de modă, a reunit mai multe vedete de la Hollywood, care au vrut mai degrabă să șocheze decât să stârnească admirația cu ținutele lor. 

Una dintre vedetele serii a fost interpreta Rihanna, care a atras privirile tuturor. Vedeta a purtat o rochie extravagantă, formată din bucăți de material care seamănă cu petale de trandafir, în nuanţe de roșu, roz și turcoaz.

În centrul atenţiei a fost și interpreta Katy Perry. Cântăreața a purtat o rochie roșie bătută cu nestemate. Deliciul fanilor l-a făcut mulțimea de volane, dar și voaleta, care îi acoperea fața și o făcea să arate parcă ruptă dintr-un peisaj oriental.

Madonna a optat pentru un look mai războinic. Diva pop a purtat o rochie în imprimeuri militare, asortată cu o pereche de mănuși lungi din piele și un fular.

A atras privirile și Kim Kardashian, dar de dat asta prin simplitatea ținutei. Vedeta de reality show a purtat o rochie albă, cu umerii goi. Kardashian a preferat să nu poarte bijuterii după ce a fost victima unui jaf armat anul trecut la Paris.

La fel de remarcată a fost și top modelul Bella Hadid. Aceasta a venit îmbrăcată într-o salopetă mulată care a lăsat puțin loc imaginației. Ținuta de la Alexander Wang i-a scos în evidență corpul tonifiat și a atras priviri invidioase din parte celorlalte femei prezente.

Gala MET are drept scop strângerea de fonduri destinate Institutului pentru Arta Costumului din cadrul Muzeului Metropolitan din New York, care este nevoit să se autofinanțeze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu