Expresul PDM a fost la Orhei şi Ceadîr-Lunga. Ce promisiuni au făcut viitorii deputaţi

Embed:

Statul va oferi garanţii fermierilor care gestionează până la zece hectare de teren agricol, la contractarea creditelor. O altă măsură de stimulare a sectorului agricol prevede asumarea de către stat a dobânzilor pentru creditele de până la un milion de lei, luate pe o perioadă de până la un an.

Promisiunile au fost făcute de către deputatul Sergiu Sîrbu, la întâlnirile cu alegătorii din raionul Orhei: "Ţin minte de la şcoală că străbunii noştri arau în câmp cu boii, iată, vedem că tehnica evoluează. Vom depune efort maxim să susţinem ţăranii noştri, agriculturii să-şi poată achiziţiona cu toţii astfel de aparate să le fie mai uşor."

Iar oamenii sunt mulţumiţi că politicienii vin să le audă problemele şi năzuinţele: 

"Sunt diferite teme de discuţie, oamenii au diverse probleme, iar politicienii le vor rezolva într-un fel. Dorim ca ai noştri copii să se întoarcă acasă!"

Democratul şi-a arătat dibăcia la tăiat piatră cu ferestrăul electric.

Iar ministrul degrevat al Culturii, Monica Babuc, a discutat cu localnicii din raionul Ceadîr-Lunga, prezenţi la un târg expoziţional de animale şi păsări, despre importanţa promovării culturii şi tradiţiilor, indiferent de limba vorbită sau etnie: "Avem o ţară mică a cărei bogăţie sunt oamenii. Trebuie să tindem să avem relaţii bune cu toţi. Ştiţi zicala: Țările mari fac politică mare, iar cele mici trebuie să facă o politică deșteaptă."

De la începutul lunii octombrie şi până în prezent, democraţii au mers în sute de localităţi din ţară pentru a discuta cu oamenii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu