Expresul PDM a ajuns la Dubăsari. Democraţii le-au explicat oamenilor despre cum vor fi mărite salariile şi pensiile

Embed:

Democraţii îşi propun pentru următorii patru ani să dubleze pensia şi salariul mediu pe economie. Propunerea a fost inclusă în platforma electorală a formaţiunii, prezentată săptămâna trecută. Ministrul degrevat al Muncii, Valentina Buliga, le-a explicat localnicilor din raionul Dubăsari cum va fi posibil acest lucru. 

"- Cât primiţi? Cei 180 de lei îi primiţi dumneavoastră? Sau 120? - 180! - Iata, dacă o să fim uniți, o să fim capabili să muncim, să creștem economia țării, până prin 2018 să ajungem ca pensiile să fie de două ori mai mari decât sunt acum", a zis Valentina Buliga.

Oamenii s-au arătat mulţumiţi de majorările de până acum a pensiilor şi alocaţiilor lunare şi speră că acestea vor continua să crească.

La doar o zi după ce a anunțat că aderă la PDM, fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța a mers la întâlnire cu alegătorii. Prima destinație a fost localitatea sa de baștină, satul Holercani, din raionul Dubăsari.

"- Mă știți și pe mine, îl știți și pe tata. Știți că noi totdeauna am făcut lucruri bune. Și așa o să facem mai departe. – Mulțumim. De acord cu asta. Să fie mai departe o țară independentă și unică", a exclamat fostul ministru într-un dialog cu un localnici.

Vitalie Marinuța le-a dat şi o mână de ajutor oamenilor care trebăluiau prin gospodărie.

Opiniile şi soluţiile cetăţenilor formulate la întâlnirile cu democraţii se vor regăsi printre priorităţile formaţiunii în viitorul Parlament şi Guvern.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu