Expoziţie medicală de lux. Se dă startul celei de-a 18-a ediţie a expoziţiei MoldMEDIZIN & MoldDENT

Embed:

Echipamente medicale de ultimă generaţie şi preparate farmaceutice şi stomatologice de la producători cu renume vor fi expuse, în cadrul expoziţiei MoldMEDIZIN & MoldDENT, care va fi deschisă astăzi la Chişinău.

Peste 70 de companii din 8 ţări precum Moldova, Belarus, Israel, Italia şi Ucraina vor prezenta specialiştilor un spectru vast de utilaje şi instrumente medicale.

În acest an, un accent aparte este pus pe promovarea modului sănătos de viaţă. Atât copii, cât şi adulţii vor beneficia de servicii medicale gratuite, cum ar fi verificarea tensiunii arteriale, nivelul glucozei în sânge, dar şi efectuarea controlului oftalmologic. Totodată, doritorii vor avea posibilitatea să efectueze, în condiţii de anonimat, testul HIV.

Mai mult, pe durata desfăşurării expoziţiei, oamenii vor putea să doneze sânge, susţinând astfel acţiunea "Dăruieşte viaţa". Ea se desfăşoară în cadrul Programului naţional de asigurare a ţării cu preparate sanguine, care prevede promovarea donărilor de sânge voluntare şi neremunerate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu