Expo Beauty 2017: Măştile cu aur şi terapia cu oxigen, cele mai noi tehnologii de întinerire facială (FOTO/VIDEO)

Embed:

Fiecare femeie îşi doreşte să fie mereu frumoasă. Secretul tinereţii veşnice depinde însă de banii pe care-i avem în portofel, pentru că procedurile de îngrijire a corpului sunt destul de costisitoare.

Măştile cu aur şi terapia cu oxigen sunt cele mai noi tehnologii de întinerire facială şi pot fi găsite la târgul specializat Expo Beauty 2017.

La evenimentul care se desfăşoară în Capitală participă peste 140 de companii din ţară şi din străinătate. 

Oxigenoterapia este una dintre cele mai solicitate proceduri de îngrijire a tenului. Cosmeticienii folosesc oxigenul pur pentru revitalizarea pielii feţei şi stoparea procesului de îmbătrânire.

"Este unica terapie fără contraindicaţii. Putem lucra pe orice problemă la nivel facial. Vorbim de oxigen 98 la sută puritate, noi în mediu avem undeva la 15-20% puritate. Vă daţi seama, când organismul nostru ia contact cu acest oxigen pur se regenerează, prinde viaţă. Tenul îşi recapătă luminozitatea, se produce un lifting instant", a declarat cosmeticianul Claudia Capotă. 

Doamnele sunt gata să plătească aproape 100 de euro pentru o singură procedură, chiar dacă răsfăţul durează doar 20 de minute.

"Mmmm, aşa o să am o relaxare, o să fiu fată mare de-al doilea. Când am fost în tinereţe, am mai făcut aşa proceduri, dar cu oxigen prima dată."

"Mă simt foarte bine. E un lucru tare plăcut. M-am simţit relaxată."

Masterclass-urile de make-up au fost în centrul atenţiei. Stiliştii ne recomandă nuanţele sidefate, atunci când vrem un machiaj de seară deosebit.

"Nuanţa anului este verdele. Este în vogă machiajul multicolor, unde nuanţele se schimbă treptat. De asemenea, se foloseşte sclipiciul. Pentru machiajul de zi este important să păstrăm un contur perfect al feţei", a declarat make-up artistul Irina Mamedova. 

Contestate de unii, machiajele semi-permanente rămân preferatele doamnelor care îşi doresc să arate bine în fiecare zi. Această femeie a stat nemişcată mai bine de două ore pentru a-şi tatua buzele. Decizia nu a fost însă şi pe placul fiului său.

"Nu prea am fost de acord, fiindcă mai natural e mai frumoasă. "

Pentru o coafură îndrăzneaţă, în 2017, hair staylist-ii propun să ne vopsim părul în culori tari. Tunsorile medii şi asimetrice dau tonul acestei primăveri.

Unii vizitatori, au profitat de reducerile de la expoziţie şi au cumpărat cadouri pentru cei dragi.

"Am aşteptat aceasta zi ca pe o sărbătoare pentru noi, pentru că vine 8 Martie şi, cum zice moldovanul, prinde foarte bine."

"Preţurile chiar îmi plac. Şi e bine că găsim de toate la un loc. Am găsit de toate - cosmetică, pentru unghii."

Expoziţia Beauty 2017 va fi deschisă până în data de cinci martie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu