Explozii în Manchester! MĂRTURII ÎNFIORĂTOARE: I-am văzut întinşi pe jos, plini de sânge

19 persoane au murit şi 50 au fost rănite în urma a două explozii produse pe Manchester Arena, la finalul unui concert susţinut de Ariana Grande. Martorii au relatat scenele şocante la care au asistat.

Un barman care lucrează într-un pub situat în apropierea stadionului Manchester a relatat că au văzut în preajma localului oameni care, după ce au ieşir din arenă, au căzut la pământ, răniţi şi plini de sânge, scrie libertatea.ro.

"Am văzut un bărbat pe jos, cu piciorul plin de sânge şi o femeie pe jumătate din faţă. Am simţit ceva, dar nu ne-am dat seama ce e. A sunat ca un tunet. O fată a suferit un atac de panică, un altul plângea încontinuu, iar o femeie a suferit un infarct chiar aici, afară", a povestit barmanul, pentru Press Association, potrivit The Guardian.

Jade Baynes, un tânăr de 18 ani care se afla la concert, a relatat că a fost sfătuit de poliţie înarmaţi să plece imediat din zonă, după ce e ieşit din stadion.

"A fost o bubuituiră şi o lumină puternică, iar toată lumea s-a năpustit afară. Apoi, o alarmă sfătuia oamenii să rămână calmi, dar să plece cât mai repede de acolo", a povestit Jade.

Oliver Jones, în vârstă de 17 ani, de asemenea spectator la concert, a spus că se afla în toaletă când s-a auzit bubuitura, după concert, iar oamenii au început să plece.

"Am văzut oameni alergând şi urlând într-o direcţie, în timp ce alţii se întorceau şi alergau în direcţia opusă. Echipa de la pază alerga de asemenea afară din stadion, la fel şi fanii care au enit la concert", a menţionat Oliver.

"Erau cadavre peste tot. Nu știu cum am supraviețuit, chiar nu știu", a declarat un alt tânăr care se afla pe stadion.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu