EXPLOZIE PUTERNICĂ la o fermă de porci din raionul Anenii Noi. Un bărbat a murit după ce a detonat un proiectil

Embed:

Explozie la o fermă de porci din satul Roșcani, Anenii Noi. Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a detonat un proiectil de origine necunoscută.

Victima era împreună cu tânăr de 19 ani, care a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional. Poliția a fost alertată de un sătean.

"Îndată a fost solicitat ajutorul geniştilor Armatei Naţionale pentru a vedea dacă la faţa locului nu mai sunt şi alte obiecte explozibile. Au fost ridicate de la faţa locului mai multe fragmente, chiar de lângă persoana decedată. După expertiză vom stabile ce anume obiect a explodat", a declarat Valeriu Codreanu, şef IP Anenii Noi.

Victimele sunt originare din localităţile din apropiere, dar lucrau la ferma de porci din Roşcani. Deocamdată nu se cunoaşte în ce circumstanţe obuzul ar fi ajuns în mâinile celor doi bărbaţi.

Potrivit informaţiilor preliminare, aceştia ar fi găsit proiectilul şi au decis să-l testeze. Polițiștii documentează cazul şi urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu