EXPLOZIE într-un bloc locativ: Un copil a decedat, iar alţi doi au ajuns la spital

Embed:

O fetiţă de nouă ani a murit, iar mama ei a fost grav rănită, după ce o explozie puternică s-a produs în apartamentul în care locuiau. Incidentul a avut loc, în această dimineaţă, într-un bloc din oraşul Piteşti, România. Presa locală notează că femeia ar fi vinovată de explozie. Ea umfla baloane cu gaz, pentru a le vinde.

Bubuitura puternică i-a speriat pe locatarii blocului din cartierul Războieni din Piteşti. Peste 200 de locatari au fost evacuaţi din bloc, în urma exploziei.

"Am ieşit afară că am auzit bubuitură şi am văzut foc pe geam. Copiii iam luat cum erau, dezbrăcaţi, cum se treziseră din pat", a declarat o femeie.

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic. Flăcările s-au extins cu repeziciune asupra mai multor apartamente. La faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, poliţiştilor şi câteva ambulanţe. Cinci locatari au fost intoxicaţi cu fum şi au primit îngrijiri medicale pe loc.

Fetiţa a murit, strivită de mobilă. Femeia a suferit arsuri de gradele unu şi doi pe jumătate din suprafaţa corpului şi a fost transportată la spital. Pompierii prespun că explozia s-ar produs în timp ce femeia umfla baloane cu heliu, folosind o instalaţie de gaze improvizată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu