EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC din Rusia. Doi oameni au murit

Embed:

O explozie de proporţii s-a produs într-un bloc din regiunea Rostov, Rusia. Doi oameni au murit şi doi au fost răniţi în urma deflagraţiei provocate de o scurgere de gaze. Printre victime este şi o fetiţă. Deşi a fost scoasă rapid de sub dărâmături, dar medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

Imobilul în care s-a produs explozia are două etaje, iar trei dintre apartamente au fost distruse în totalitate. Din imaginile surprinse la faţa locului se vede că au cedat atât pereţii clădirii, cât şi tavanul. Locuitorii din apropiere spun că deflagraţia a fost atât de puternică încât geamurile locuinţelor s-au făcut ţăndări.

"Am ieşit din casă imediat ce am auzit explozia. Nu înţelegeam ce s-a întâmplat şi de ce s-au spart geamurile. Soţul meu mi-a spus că, probabil, s-a produs un incendiu."

Zeci de echipaje de pompieri şi salvatori au intervenit de urgenţă. Ei au fost ajutaţi de numeroşi bărbaţi din localitate, care s-au mobilizat rapid pentru a căuta eventuale victime printre dărâmături.

"Imediat lângă bloc s-au adunat oameni ca să salveze victimele. Mai multe maşini au fost îndreptate cu farurile aprinse spre clădire. Am trecut printr-o spaimă de nedescris."

Autorităţile din localitatea în care s-a produs tragedia urmează să stabilească dacă imobilul poate fi reparat sau dacă e necesară demolarea acestuia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu