Explozie într-un apartament din sectorul Râşcani din Capitală. SUNT VICTIME

Embed:

Un bărbat de 65 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unei explozii produse într-un apartament din sectorul Râşcani al Capitalei. Deflagraţia a avut loc la etajul şapte într-un bloc de pe bulevardul Moscova. Şeful adjunct al Poliției Capitalei, Alexei Grosu, a declarat pentru postul nostru de televiziune că ar fi vorba de un caz de sinucidere. Primele indicii arată că bărbatul ar fi lăsat deschis robinetul unei butelii de gaz.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, deflagraţia, care s-a produs în jurul orei 06:20, a fost urmată de un incendiu. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri. Focarul a fost localizat înainte de a se extinde. În urma exploziei, doar locuinţa victimei a fost afectată. Vecinii spun însă că s-au speriat foarte tare.

"La cinci a fost o lovitură. Mi s-a părut că cineva cu maşina mergea pe bulevard. Pe urmă, peste vreo oră jumătate am ieşit la balcon să fumez şi am văzut că aici a venit urgenţa, pompierii Eu închiriez aici, dar stăpâna mi-a spus că el întrebuinţa alcool".

"S-a auzit tare, a afost ca un cutremur şi nu am înţeles de ce a început să se ruineze ceva fără a simţi cum se clatină, aici este etajul destul de înalt
– Aici oamenii mai au butelii de gaz în apartamente? – Chiar acum vorbeam cu vecinul şi spuneam că ar trebui să verificăm toate aceste momente". 

"Ei i-au baloane şi nimeni nu controlează. Trebuie de controlat. La noi tot a fost explozie. A fost vreo câţiva ani în urmă. A fost o familie desupra mea la trei".

"La noi aici parcă nu sunt butelii.
- Dar dumeavoastră la ce faceţi mâncare?
La plita electrică. Dar nu trebuie pentru un leu, doi să riscăm cu viaţa. Nu nu am auzit, cinstit".


"Au fost depistate şi ridicate mai multe obiecte care posibil au cauzat incidentul dat, dar deja în urma verificărilor respective se va stabili concret de la care obiect şi care a fost motivul exploziei."

Circumstanţele producerii exploziei şi cauza morţii locatarului vor fi stabilite de oamenii legii.

loading...

Lasă un comentariu