EXPLOZIE în sectorul Râșcani. Trei persoane au murit, nouă au fost rănite, inclusiv un pompier (FOTO)

Embed:

Tragedie în sectorul Rîșcani al Capitalei. Trei persoane printre care și un copil au decedat, iar nouă persoane au fost rănite printre care și un pompier, după ce în blocul unde locuiau a avut loc o explozie puternică. Ar mai putea fi persoane prinse sub dărâmături. 

La Guvern va avea loc o ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale, prezidată de premierul Pavel Filip, în urma acestei exploziii. 

 

(UPDATE) Potrivit viceprimarului Capitalei, locatarii evacuați din bloc au ajuns în sala de ședințe a Preturii Râșcani, unde vor rămâne peste noapte. În urma deflagrației 8 persoane au fost rănite, pe lângă acestea și doi pompieri care au intervenit la evacuare. 

(UPDATE) Potrivit ultimelor informații, doi pompieri veniți la locul deflagrației au fost răniți.

(UPDATE) Pompierul transportat în stare gravă la spital a fost rănit de o placă de beton.

(UPDATE) Potrivit corespondetului PUBLIKA.MD, opt oameni au fost răniți în urma deflagrației. 

(UPDATE) Un pompier venit la fața locului a avut de suferit. Acesta a fost transportat de urgență la spital. 

(UPDATE) Potrivit informațiilor, explozia a avut loc la etajul 16 al blocului aflat pe bulevardul Moscovei. Clădirea nu este conectată la rețeaua de gaze. 

Potrivit corespondentului PUBLIKA.MD mai multe persoane nu au rezistat exploziei si au fost scoase în pături din bloc de către salvatori.

(22:57) O explozie puternică a avut loc într-un bloc de locuințe din sectorul Râșcani din Chișinău, în această seară. Mai multe persoane au fost rănite. Nu se cunoaște încă numărul acestora. 

Potrivit primelor informații, o butelie de gaz a explodat într-un bloc, de pe bulevardul Moscovei, în zona parcului Afgan. Poliția și pompierii sunt la fața locului.  

Din imaginile de pe internet, fațada clădirii dar și pereții apratamentului unde a avut loc explozia s-au prăbușit. Din imagini se vede cum două etaje din acest bloc s-au prăbușit. 

Locatarii au fost evacuați. 

Mai multe mașini parcate în fața blocului au fost distruse.

Vom reveni cu amănunte. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu