Explozie în sectorul Râşcani. Silvia Radu: Spitalul Feroviar este pregătit să primească sinistraţii atâta timp cât este nevoie

Locatarii evacuaţi din blocul de pe bd. Moscovei în care s-a produs explozia vor fi cazaţi la Spitalul Feroviar. Ei vor beneficia de supraveghere medicală şi vor putea sta atâta timp cât este nevoie. O dispoziţie în acest sens a dat ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Silvia Radu. 

"Am dispus astăzi că Spitalul Feroviar să fie pregătit să primească cetățenii care au fost evacuați ca urmare a exploziei din blocul de pe bulevardul Moscova. Toate măsurile au fost luate. Persoanele care vor dori să meargă aici vor avea inclusiv supraveghere medicală și vor putea sta atât timp cât este nevoie. De asemenea, la fața locului unde s-a întâmplat tragedia, în celula de criză, Ministerul a pus la dispoziție un medic care va fi acolo pe toată durata necesară", a declarat ministrul Sănătăţii, Silvia Radu. 

CITEŞTE ŞI: EXPLOZIE DEVASTATOARE în sectorul Râşcani: Trei oameni au fost ucişi, iar alte 10 persoane au fost rănite, printre care şi un pompier

PUBLIKA.MD aminteşte că în urma exploziei din blocul de pe bulevardul Moscovei, trei persoane printre care și un copil au murit, iar zece au avut nevoie de îngrijiri medicale. Versiunea preliminară arată că deflagraţia s-a produs din cauza unei butelii cu gaz. 

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu