Explozie în sectorul Râşcani. IMAGINI DIN INTERIORUL apartamentelor distruse (FOTO)

Embed:

Imagini dezolante în interiorul apartamentelor care au fost distruse în urma exploziei din sectorul Râşcani al Capitalei. În urma tragediei patru persoane au decedat, iar altele opt sunt acum în spital, dintre acestea patru persoane sunt rănite. Explozia a avut loc sâmbătă seara la ora 22:42, într-o clădire cu 21 de etaje de pe bulevardul Moscova. În urma exploziei apartamentele de pe patru etaje au sărit în aer.

În aceste momente salvatorii și muncitorii firmelor de construcții, încearcă să stabilizeze pereții clădirii. 

CITEȘTE ȘI: Explozie în sectorul Râşcani. Opt persoane sunt internate în spitalele din Capitală

PUBLIKA.MD aminteşte că tragedia a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 23, într-o clădire cu 21 de etaje de pe bulevardul Moscova din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Explozie în sectorul Râşcani. Procuratura Generală a deschis un dosar penal pentru OMOR DIN IMPRUDENŢĂ

Procuratura din Chișinău a deschis o cauză penală pentru omor din imprudență. Dacă se va demonstra că proprietarii apartamentului unde a fost deflagrația nu au exploatat butelia de gaz conform normelor, atunci ei riscă până la șase ani de pușcărie.

Potrivit salvatorilor, unul dintre locatari a uitat să închidă robinetul buteliei, iar explozia a avut loc în momentul în care proprietara a aprins un chibrit. 

CITEŞTE ŞI: BOMBELE DIN APARTAMENTE. Campania Publika TV va informa cetăţenii şi autorităţile despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător

PUBLIKA TV porneşte, de astăzi, o campanie de sensibilizare a cetăţenilor şi autorităţilor despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător. 

Se pare că nu au fost de folos nici lecţiile exploziilor din trecut - 2007 – Soroca, 2014 – Orhei, 2015 – Cantemir, 2016 şi 2018 – Chişinău. Cât de departe va merge statistica sumbră depinde doar de noi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu