Explozie de proporţii în oraşul Volgograd. Un bloc de locuit a fost avariat grav (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 17:32) Numărul celor răniţi a ajuns la 11 persoane, iar sub dărmâturi s-ar mai putea afla încă patru persoane, scrie TASS.

(UPDATE 14:16) RIA Novosti scrie că cel puţin 32 de apartamente au fost avariate. Deocamdată nu se cunoaşte un număr preliminar al morţilor.

(UPDATE 14:00) Ministerul Situaţilor Excepţionale din Rusia a anunţat că două avioane cu salvatori şi capsule medicale sunt pregătite pentru a zbura la locul incidentului, scrie rt.com.

(13:35) Două deflagraţii au avut loc la un interval de câteva ore într-un bloc de locuit din oraşul rus Volgograd. Potrivit unei versiuni preliminare, cauza exploziilor ar fi o scurgere de gaze, însă potrivit altor surse situaţia excepţională a avut loc din cauza utilizării necorespunzătoare a buteliilor cu gaz lichefiat.

Potrivit lifenews.ru, explozia a avut loc la etaşul şapte a clădirii. Mai târziu flăcările s-au răspândit la toate cele nouă etaje, fiind distruse aproape toate apartamentele, trei dintre care s-au prăbuşit.

Iar Russia Today informează despre spitalizarea a 10 oameni, trei dintre care sunt copii. Totodată TASS scrie că sunt şi morţi, dar nu specifică un număr.

Circa 40 de salvatori sunt implicaţi în acţiuni de eliminare a consecinţelor incidentului.

Второй взрыв в многоэтажке

Второй взрыв в многоэтажкеhttp://goo.gl/qX0vFd

Posted by PUBLIKA.MD on 20 Decembrie 2015
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu