EXPLOZIA din sectorul Râşcani: CNSM a acordat 80.000 de lei, ajutor financiar pentru familiile care au avut de suferit

Embed:

Încă 80 de mii de lei, ajutor financiar pentru familiile care au avut de suferit în urma exploziei din sectorul Râşcani. Banii au fost acordaţi de Confederația Națională a Sindicatelor şi vor fi distribuiţi în funcţie de valoarea pagubelor suportate de victime. 

PUBLIKA.MD aminteşte că în urma deflagraţiei produse în data de 6 octombrie în clădirea cu 20 de etaje de pe bulevardul Moscova şi-au pierdut viața patru persoane, iar zeci de familii au rămas fără adăpost.

Potrivit salvatorilor, unul dintre locatari a uitat să închidă robinetul buteliei, iar explozia a avut loc în momentul în care proprietara a aprins un chibrit. 

Imediat după tragedie, Guvernul a alocat familiilor celor decedaţi câte 50 de mii de lei drept ajutor, iar fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a oferit câte 40 de mii de lei, persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei.

CITEŞTE ŞI: Corpurile neînsufleţite ale celor decedați în urma exploziei din sectorul Râşcani au fost scoase din ruine

Citeşte şi: TABLOU SUMBRU la blocul afectat de explozie. Salvatorii continuă lucrările, iar sinistrații privesc disperaţi la casele ruinate (IMAGINI JALNICE)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu