EXPLICAŢIILE Red Union Fenosa pentru lipsa de curent în sectoarele Centru şi Botanica

"Modificarea orarului deconectărilor anunţate anterior se datorează unor aspecte tehnice dificil de prevăzut, precum şi condiţiiilor meteo nefavorabile, ce au intervenit în procesul de realizare a lucrărilor de către o companie terţă, care au şi condus la extinderea duratei întreruperii planificate în livrarea energiei electrice către consumatori", anunţă Red Union Fenosa într-un comunicat.

Distribuitorul de electricitate informează că în legătură cu efectuarea unor lucrări planificate de reparaţie la linia electrică aeriană (LEA) de 110 kV “Chişinău – Malina-1,2”. în municipiul Chişinău, în noaptea zilei de 17 mai, 2016, în intervalul de timp cuprins între orele 1:00 şi 08:55 au fost efectuate deconectări izolate a energiei electrice în sectoarele Botanica şi Centru în perimetrul următoarelor străzi: str. Muncesti, str. Burebista, str. Independentei, str. Grenoble, Şoseaua Hânceşti, str. Mateevici, str.Puşkin, str. Bucureşti, Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, Bulevardul Constantin Negruzzi, str. Gagarin.

Pentru minimizarea consecinţelor absenţei tensiunii pe durata efectuării lucrărilor, acestea au fost special planificate pentru perioada nocturnă, toţi consumatorii de energie electrică fiind avizaţi preventiv, pentru a lua măsurile pe care le consideră necesare în situaţia dată.

Administraţia companiei prezintă clienţilor săi scuzele de rigoare pentru incomodităţile cauzate de întreruperea în livrarea energiei electrice şi îi asigură, că depune toate eforturile pentru prestarea unui serviciu de calitate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu