Explicații halucinante. Cum răspunde un hoț la întrebarea: De ce ați fugit de poliție? (VIDEO)

Explicaţii halucinante ale unui individ care a fost prins în această dimineaţă în timp ce fura dintr-un automobil. Deşi se jură că este nevinovat, oamenii legii au dat de el exact în momentul când acesta se chinuia să scoată ceva din maşină. A băgat mâna prin geamul vehiculului, dar a reuşit să înhaţe doar un stick USB.

Incidentul s-a produs în curtea unui bloc din Sectorul Ciocana al Capitalei. Planul genial al presupusului hoţ a fost dat peste cap de un echipaj de poliţie care patrula prin zonă. Speriat că a fost descoperit, suspectul a luat-o la fugă. Nu a ajuns însă prea departe. Ofițerii l-au imobilizat pe loc.

Bărbatul a fost dus la Inspectoratul de Poliție al Sectorului Ciocana pentru a fi interogat. În faţa echipei de filmare a emisiunii ”Unitatea de Gardă”, suspectul nu a fost prea vorbăreț. A încercat doar, cu disperare, să ne convingă că nu există dovezi care l-ar incrimina.

La locul faptei s-a deplasat o grupă operativă pentru a stabili circumstanțele comiterii infracțiunii. În apropiere de automobilul cu pricina, oamenii legii au descoperit o pereche de mănuși și un cuțit.

Se presupune că obiectele au fost aruncate de suspect, atunci când a observat patrula şi a încercat să fugă de la locul infracţiunii. În urma anchetei întreprinse de poliţie, individul s-ar putea alege cu un dosar penal pentru furt.

Reportajul a fost realizat de echipa emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu