Experţi politici la Fabrika cu Cristian Tabără: Comportamentul lui Năstase BLOCHEAZĂ o ţară întreagă

Embed:

Portretul lui Andrei Năstase a fost analizat şi de invitaţii emisiunii Fabrika de aseară.

Analistul Roman Mihăeş crede că prin comportamentul său, acest politician cu greu va ajunge la un compromis în cadrul unor negocieri. Iar comentatorul Vitali Catană este de părerea că atât Andrei Năstase, cât şi Maia Sandu sunt doar nişte marionete.

"Avem o situaţie în care un să îi zic aşa un tip cu un comportament bădărănesc aşa cum a spus şi premierul Filip, ieri, blochează un proces întreg de discuţie de negocieri, blochează o ţară întreagă. Şi l-am văzut ieri debitând nişte aberaţii acolo la această conferinţă de presă. Şi este caz de ai întreba pe colegii din blocul „ACUM”. L-aş întreba pe Octavian Ţîcu pe aceeaşi Maria Ciobanu pe domnu Munteanu voi cum calificaţi comportamentul lui, vă place cum el numeşte presa cu cuvinte atât de urâte", a spus Roman Mihăeş, comentator.

"Astea sunt perdele de fum . Probabil că Năstase joacă doar un rol pentru că eu nu îmi imaginez că oameni ca Filat , ca Platon au investit vagoane întregi de bani, mulţi bani doar că iertaţi-mă să îi facă pe Năstase sau pe Maia fie speaker fie prim-ministru. Ei stând acolo la răcoare. Nu îmi imaginez aşa ceva. Prin urmare eu cred că miza negocierilor pentru cei care realmente discută condiţiile adevărate este alta de fapt. Am spus libertatea lui Platon, libertatea lui Filat. Năstase cu Maia Sandu fie sunt implicaţi fie sunt doar marionetele care la suprafaţă discută", a declarat Vitali Catană, analist politic.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu