Experţi: Ideea unui candidat unic din partea PAS şi a Partidului "DA" ESTE IREALIZABILĂ

Embed:

Ideea unui candidat unic din partea Partidului Acțiune și Solidaritate și a Partidului Demnitate și Adevăr, în spatele căruia stau mafioții Țopa, este irealizabilă, mai ales că deja este mijlocul campaniei electorale. Aceasta este părerea invitaților emisiunii Fabrika de aseară. Experții mai spun că dacă unul dintre lideri va ceda în favoarea altuia, îşi va dezamăgi electoratul.

"Săptâmâna viitoare deja va fi târziu pentru candidat comun. Este un procentaj care va fi supărat pe Maia Sandu sau invers", a precizat Ian Lisnevschi, director Intellect Group.

Invitații din platou spun că din confruntarea dintre Maia Sandu și Andrei Năstase are de pierdut doar electoratul acestora.

"S-a dat cu titlu cert că s-a convenit asupra acesti candidaturi unice şi iată că de fapt nu există o candidatură unică. E trist pentru pentru cetăţeni că toată campania aceşti oameni iată o consumă cu asemenea spectacole, iată candidat, iată nu candidat, un fel de albă neagră politică în loc să vină către cetăţeni cu nişte mesaje care ţin nemijlocit în primul rând de funcţia lor de eventual preşedinte", a declarat Vitali Catană, analist politic.

Bloggerul Veaceslav Burlac este convins că Andrei Năstase nu va ceda:

"Pentru dânșii orice cedare la momentul dat, pentru electoratul lor este o cedare. Fiecare se vede învingător. Şi Sandu, şi Năstase se văd deja preşedinţi de ţară. Mâine o să fie inventate multe şi mărunte numai ca să arate ca Năstase este bun".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu