Experţi: Berlusconi ar putea reveni în politică

Embed:

După o demisie umilitoare, Silvio Berlusconi ar putea reveni în politică. Cel puţin asta susţin observatorii internaţionali. Totuşi, fostul premier italian are în faţă o listă lungă de opţiuni. Printre acestea se numără o escapadă luxoasă la tropice sau revenirea la cârma imperiului său media.

"El Cavaliere" Silvio Berlusconi a promis că nu va mai candida pentru funcţia de premier. Cu toate acestea, puţini i-au crezut vorbele.

Experţii afirmă că este puţin probabil ca Berlusconi să părăsească politica italiană pentru totdeauna, de teama de a nu mai fi în lumina reflectoarelor.

De-a lungul celor 17 ani de carieră politică, Berlusconi a purtat în spate povara mai multor probleme judiciare, riscând să ajungă la închisoare.

Astfel, unii specialişti susţin că fostul premier italian s-ar putea retrage în Antigua, insulă care nu permite extrădări şi locul unde miliardarul deţine mai multe vile de lux.

Un comentator politic italian nu exclude, însă ipoteza unei reveniri spectaculoase a magnatului în lumea afacerilor. Berlusconi s-ar putea întoarce în fruntea imperiului său media sau ar putea ocupa funcţia vacantă de preşedinte al "AC Milan", clubul de fotbal al cărui proprietar este.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu