EXPERIMENT MUZICAL! Cu cine a făcut schimb de hit-uri Carla's Dreams

Una dintre trupele momentului a fost supusă unui alt fel de experiment muzical. Este vorba despre Carla’s Dreams, care a acceptat să facă schimb de piese cu rock-erii de la Coma.În plus, au și au lansat două videoclipuri nou-nouţe. Cele două trupe reprezintă noua serie de artiști provocați să facă schimb de roluri și de piese, în cadrul unei campanii speciale, iar soliștii au ieşit din zona de confort, rezultatul având mari șanse să cucerească publicul, scrie click.ro.

În cadrul acestui experiment, membrii trupei Carla’s Dreams au ales să interpreteze în stilul consacrat piesa „Document” a trupei Coma, premiată în cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” e povestea iubirii care te face să îți depășești limitele, considerată de mulți fani un manifest al suferinței. Artiștii Carla’s Dreams transmit mesajul emoționant printr-o interpretare originală, pe sound-uri surprinzătoare. „Ne-a plăcut textul piesei „Document” care, presupunea în viziunea noastră, o diversitate de posibilități de a reface sau de a adăuga ceva. Coma e, şi pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

Urmăriți aici noul videoclip Carla’s Dreams – „Document"

Trupa Coma a ales să interpreteze în cadrul acestui experiment celebra piesă „Sub pielea mea #eroina”, într-un registru mult mai apropiat de stilul lor. Povestea melodiei Carla’s Dreams a fost remodelată liric şi a primit o nouă înfaţişare în coverul trupei Coma. „Când a venit propunerea acestei colaborări o parte din trupă a zis „NO F...N WAY!”, nefiind un gen de muzică pe care-l ascultăm în mod normal... Apoi am analizat puțin situația și ne-a plăcut mult provocarea. Am ascultat câteva piese reprezentative de la Carla's și ne-am zis că o să fie interesant, hai să vedem cum o să sune. Alegerea piesei a fost și asta cu peripeții și ne-am gândit că dacă tot o facem, hai să o facem pe cea mai populară și poate cea mai puțin îndrăgită de publicul nostru, ca să fie cât mai dificil de transformat, astfel încât să sune a Coma. Am găsit un riff de chitară cool și apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca să îi dăm o semnificație ușor schimbată, dar cu toate astea să și păstrăm firul roșu al piesei originale. Ne place mult ce a ieșit. Să sperăm că o să vă placă și vouă. N-are cum să nu vă placă, a ieșit cam tare! Ladies & Gents, vă invităm la dans!", a declarat Dan Costea, membru al trupei Coma.

Urmăriți aici noul videoclip Coma – “Sub pielea mea #eroina"

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu