Experiment inedit. Ce şi-a propus să facă un comedian timp de 86 de ore

Embed:

Experiment inedit în Columbia. Comedianul Jose Ordonez şi-a propus să-şi doboare propriul record la spus glume. El va spune bancuri timp de 86 de ore, timp în care nu va dormi şi va avea parte doar de mici pauze de maximum cinci minute.

"Primul record l-am atins în 1993, când am spus glume timp de 24 de ore. Cel mai recent a fost acum doi ani, în Spania, când am spus bancuri timp de 80 de ore", a menţionat comediantul.

Maratonul de desfăşoară într-un mall din Columbia. Zeci de entuziaşti au venit să asiste la eveniment, unii amuzaţi mai mult de ideea în sine decât de bancurile auzite.

Comediantul va avea parte de pauze de doar de cinci minute după fiecare oră de glume. Experimentul va fi supravegheat de un doctor.

"Cred că finalul va fi cel mai dificil. După 60 de ore vom avea deja o insomnie de aproape trei zile", a precizat doctorul Ryan Gonzales.

Medicii avertizează că un asemenea experiment prezintă riscuri grave pentru sănătate. Acesta ar putea duce la probleme cardiace sau ale sistemului respirator. Dacă totul va decurge conform planului, noul record mondial ar putea fi atins luni seara.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu