Exlpozie puternică în Odesa: Un om a murit după ce a fost aruncat la zeci de metri depărtare

Embed:

Alertă la Odesa. Un bărbat a murit în timpul unei explozii care s-a produs noaptea trecută pe strada Seghedskaia. Potrivit primelor informaţii difuzate de poliţie, victima este un bărbat de aproximativ 45 de ani care trasporta un material explozibil. Forţele de ordine presupun că deflagraţia s-a produs întâmplător, în timpul mersului.

Aceasta a fost atât de puternică încât corpul bărbatul a fost aruncat la zeci de metri distanţă, iar geamurile clădirilor din apropiere s-au spart.  

Deocamdată autorităţile nu au reuşit să stabilească identitatea victimei. Acestea au iniţiat o anchetă pe acest caz. O altă explozie puternică s-a produs în data de 10 decembrie, într-o clădire de birouri din centrul oraşului, unde erau colectate ajutoare pentru Armata ucraineană.

Amintim că în data de 23 decembrie, a avut loc o altă deflagraţie în centrul Odesei. Atunci a fost aruncat în aer un automobil ce avea atârnat în salon drapelul Ucrainei. O zi mai târziu, s-a produs o altă deflagraţie, în una din gările oraşului. Materialul exploziv a fost plasat chiar sub linia ferată. Din fericire, în toate cele trei cazuri nu au existat victime.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu