"Există viaţă şi în afara Executivului". Ce planuri de viitor au miniştrii din Guvernul Filat (VIDEO)

Embed:

Există viaţă şi în afara Guvernului. Asta o spun cei mai mulţi miniştri din Guvernul Filat 2. Totodată, nu toţi şefii de ministere vor să se regăsească în noul Cabinet.

"Felul meu de a fi, care s-a format pe parcursul timpului, mă va pune în situaţia în care să muncesc în continuare, indiferent de locul şi de ocupaţia pe care o voi avea", a declarat premierul în exerciţiu, Vlad Filat.

"Depinde cine va fi în acest Cabinet. Mie îmi place să lucrez cu oameni profesionişti şi, respectiv, dacă vor fi aşa oameni, probabil că da. Nu mi-am făcut încă planuri. Oportunităţile sunt foarte multe şi interesante. Chiar nu am probleme", a spus ministrul Educaţiei, Maia Sandu.

"Sunt foarte multe lucruri importante pornite de către minister şi nu contează cu mine sau fără mine, mi-aş dori să-şi găsească continuitate", afirmă ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip.

"Vom trăi şi vom vedea. Eu aş dori ca cursul nostru european să-l avem în continuare, nu contează dacă la ministerul Apărării va fi Marinuţă sau altă persoană", a spus ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă.

"Eu mă voi regăsi în noul Cabinet de miniştri, în cazul în care premierul Filat îmi va face o astfel de propunere. A fost viaţă şi până la Guvern şi sunt sigur că poate să existe şi în afara Guvernului", se arată convins ministrul Justiţiei, Oleg Efrim.

"Mi-aş dori ca lucrurile bune începute să le continui, dar decizia nu îmi aparţine. Eu am multe planuri, am câteva profesii, de muncit pot să muncesc", spune ministrul Muncii, Valentina Buliga.

"Nu mai doresc să fiu într-un Cabinet de miniştri, unde cei din Alianţă sunt în opoziţie. Eu nu odată, în plenul Parlamentului, m-am trezit cu cuţitul în spate de la colegi", se arată nemulţumit ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov.

"Planuri grandioase. Nu în acelaşi domeniu, categoric. Eu sunt cadru didactic la Universitatea Tehnică. Voi continua să muncesc acolo", susţine ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Marcel Răducan.

"Aş vrea să mă regăsesc, deoarece aş fi vrut să duc până la capăt foarte multe proiecte. Aş putea să lucrez şi în administraţia publică, aş putea să lucrez şi în pedagogie", afirmă ministrul Mediului, Gheorghe Şalaru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu