Există viaţă şi după Barcelona! Francezul Eric Abidal a fost convocat la naţională

Embed:

Există viaţă şi după Barcelona! Francezul Eric Abidal a fost convocat la naţională pentru meciul amical cu Belgia, din 14 august, după ce catalanii au refuzat să-i prelungească contractul celui care a învins cancerul şi a realizat un transplant la ficat.

Fundaşul în vârstă de 33 de ani trăieşte clipe frumoase, chiar dacă a părăsit Barcelona cu ochii în lacrimi. Abidal a semnat în această vară cu AS Monaco, iar de curând selecţionerul Franţei, Didier Deschamps a decis să-l includă pe Abidal în lotul pentru meciul amical împotriva reprezentativei Belgiei.

"Treaba mea nu este să-i ofer lui un cadou, astfel încât el să se poată recupera de oriunde, pentru că a trebuit să se confrunte cu unele dificultăţi în viaţa lui. Este pentru că eu cred că el este în continuare competitiv, el şi-a recăpătat competitivitatea", spune selecţionerul Franţei.

Pe lângă Abidal, care a lipsit un an şi jumătate de la naţionala Franţei, Deschamps a decis să-l readucă în lot şi pe Samir Nasri. Mijlocaşul lui Manchester City a fost până acum suspendat de Federaţia Franceză de Fotbal după ce a insultat presa în timpul Campionatului European din Polonia şi Ucraina.

Selecţionerul Franţei l-a convocat în premieră şi pe tânărul jucător Geoffrey Kondogbia. Mijlocaşul de 20 de ani al Sevilliei a câştigat Cupa Mondială Under-20 şi este este unul dintre jucătorii de bază ai selecţionatei de juniori a Franţei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu