EXERCIŢIU PERICULOS! Mai mulţi acrobaţi a fost răniţi în timpul unui număr de "piramidă umană"

Cinci acrobaţi au fost răniți miercuri în urma unei căderi colective în timpul unui număr de "piramidă umană", care a fost încercat pe o sârmă aflată la mai mulți metri înălțime într-un circ din Florida, printre care și câțiva membri ai celebrei familii de echilibriști Wallenda, scrie Realitatea.net.

Cei opt acrobați care participau la număr au căzut și cinci sunt răniți, dintre care patru grav, a precizat Michael Regnier, șeful pompierilor din Sarasota.

"Nik Wallenda era implicat în acest număr dar nu a fost rănit", a adăugat el, potrivit AFP.

Nik Wallenda, în vârstă de 38 de ani, este a șaptea generație dintr-o familie de artiști de circ. El este cunoscut pentru întreprinderile sale temerare din ultimii ani, dintre care ies în evidență traversarea Marelui Canion sau deplasarea pe deasupra cascadei Niagara pe sârmă.

De asemenea, el a bătut mai multe recorduri în 2014, când a traversat pe un cablu de fier distanța dintre doi zgârâie-nori din Chicago la peste 180 de metri deasupra solului, cu ochii legați, fără a fi asigurat cu un ham împotriva căderii sau plasă de siguranță.

Numele răniților nu au fost dezvăluite de autorități, dar potrivit ziarului Tampa Bay Times mai mulți membri ai familiei Wallenda se află printre ei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu