EXEMPLU DE URMAT! Mai mulţi tineri cu maşini de teren au ieşit să ajute şoferii blocaţi pe drumurile naţionale (VIDEO)

Embed:

Zeci de şoferi au rămas blocaţi pe drumurile naţionale din cauza ninsorilor abundente. Chiar dacă inspectorii de patrulare şi salvatorii sunt mobilizaţi pentru a ajuta oamenii aflaţi în impas, mai mulţi şoferi din Capitală au decis să nu rămână indiferenţi.

Înarmaţi cu cabluri de tractare, aceştia au ajutaţi mai mulţi şoferi care au derapat cu maşinile de pe traseu sau au rămas blocaţi în pante.

Imaginile au fost distribuite pe o reţea de socializare.

 

Menționăm că, din cauza condițiilor meteorologice nefaste, pe drumurile din țară până la acest moment au avut loc 65 de accidente rutiere, în urma cărora 11 persoane au avut de suferit diferite traumatisme.

INP recomandă șoferilor adoptarea unei conduite preventive în trafic şi respectarea indicațiilor polițiștilor de patrulare. Aceștia se află pe trasee și acordă ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Ca urmare a ninsorilor și a Codului portocaliu emis de meteorologi, Publika TV instituie celulă de criză.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu