Exemplu DE URMAT! Cinci tinere au lansat o campanie de colectare a hainelor de bal pentru copii din orfelinate

Embed:
Balul de absolvire este unul dintre cele mai emoţionante şi importante evenimente pentru elevi. În timp ce unii sunt gata să arunce mii de lei doar pentru un costum sau o rochie nouă, alţii sunt nevoiţi să îmbrace ceea ce găsesc pe la cunoscuţi sau hainele mai vechi pe care le au. Este şi cazul absolvenților şcolilor internat din ţară. Pentru a le organiza o petrecere memorabilă, cinci tinere din Capitală au lansat o campanie online de colectare a ținutelor de bal.

"În două zile am reuşit să colectăm peste 60 de ţinute atât pentru fete cât şi pentru băieţi", a spus Anastasia Sturza, organizator campania "Balul Fericirii". 

"Ziua de ieri a fost un şoc pentru noi fiindcă telefonul suna necontenit, oamenii scriau în permanenţă şi nu reuşeam să răspundem la toată lumea", a declarat Ala Botnari, organizator campania "Balul Fericirii". 

Oamenii au adus rochii, costume, pantofi, accesorii şi chiar cosmetică.

"Ne-au adus foarte multe lucruri. Uitaţi-vă ce ie frumoasă. Haine călcate, aranjate, doar pentru a fi îmbrăcate pentru balul de absolvire", a menţionat Olesea Vârtos, organizator campania "Balul Fericirii" .

Cei care au decis să-şi doneze o mică parte din garderobă speră că astfel vor aduce zâmbetul pe buzele celor din internate.

"Eu mi-am amintit de propriul meu bal de absolvire şi îmi dau seama cât de norocoasă am fost eu şi colegii mei faţă de copiii, care nu au aceleaşi şanse şi posibilităţi ca şi noi."

Şi dacă tot e bal, absolventele vor fi machiate şi coafate gratis, iar băieţii se vor alege cu o tunsoare nouă. În ţară sunt cinci şcoli internat.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu