EXECUŢIE FORMIDABILĂ. Virgiliu Postolachi a reuşit să marcheze cu călcâiul

Embed:
Virgiliu Postolachi, fotbalistul moldovean al clubului Paris Saint-Germain, a marcat un gol superb în amicalul cu Dinamo Dresda. Atacantul a deviat balonul cu călcâiul după o pasă venită de la starul echipei pariziene, Kylian Mbappé.

Ghidați de pe banca tehnică de neamțul Thomas Tuchel, parizienii s-au impus categoric în faţa compatrioţilor acestuia, scor 6-1. Pentru învingători au mai înscris Julian Draxler, Arthur Zagre, Adil Aouchiche și, de două ori, Kylian Mbappé.

Virgiliu Postolachi are 19 ani şi este originar din oraşul Edineţ. La vârsta de 5 ani el a emigrat, cu părinții, în Franța iar în 2013 a ajuns la PSG. De atunci, a fost o prezenţă constantă în loturile de copii şi juniori ale clubului parizian. Virgiliu a cucerit două titluri de campion al Franţei, cu echipa de juniori de până la 17 ani în sezoanele 2015-2016 şi 2016-2017.

Postolachi a refuzat până acum convocările la reprezentativa Republicii Moldova, chiar dacă selecţionerul Alexandru Spiridon a insistat în mai multe rânduri. În luna septembrie a anului 2018 a devenit cetăţean român cu acte în regulă în tentativa de a reprezenta România.

El însă nu poate fi folosit nici măcar la loturile naţionale de juniori ale României. Oficialii forului fotbalistic de la București susţin că noile reguli internaţionale, cele în vigoare actualmente, nu îi permit acest lucru. La reprezentativele Franţei fotbalistul nu a fost convocat vreodată.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu