EXCLUSIV! Viaţa de lux a lui Ianukovici: Fostul preşedinte avea maşini de epocă şi restaurant în formă de corabie (VIDEO)

Embed:

Preşedintele demis al Ucrainei a dus o viaţă somptuoasă. Luxul fără margini l-a înconjurat, mai ales la reşedinţa sa din Mejigorie. Publika TV a realizat un material exclusiv din locurile unde mai ieri se plimba cel care se credea stăpân peste întreaga Ucraină.

Preşedintele demis al Ucrainei era pasionat de maşinile de epocă. Într-o parcare imensă, Victor Ianukovici păstra zeci de bijuterii pe patru roţi.

"Maşinile sunt de diferite modele. Din 1956, 1953 şi aşa mai departe. Cel mai important este că aceste maşini sunt produse în ediţii limitate. De exemplu, această Ceaika, din 1966, a fost produsă în doar 11 exemplare", a spus un ucrainean.

Printre maşini se numără şi un Bentley care a fost produs în serie limitată, de doar 3 mii de exemplare.

La fosta reşedinţă a lui Ianukovici luxul nu are margini. Este şi cazul restaurantului în formă de corabie, unde erau primiţi oaspeţii.

"Pe această sticlă de votcă este scris "Depozit. Secret de stat, calitate garantată de stat, această băutură este pentru consum între prieteni". Toată vesela este de marca Versace. Din veselă obişnuită, din Ucraina, el nu mânca", a spus un bărbat.

Mii de oameni stau ore în şir în ambuteiaje ca să vadă cum a trăit cel care i-a condus:

"Eu am văzut că el trăia în lux. Deja, Dumnezeu să-l judece".

"Nu se poate un preşedinte să fie atât de impertinent. Ce teritoriu a ocupat! Şi-a construit case luxoase, iar oamenii suferă".

Reşedinţa din Mejigorie a preşedintelui demis al Ucrainei a fost naţionalizată printr-o hotărâre adoptată de Rada Supremă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu