EXCLUSIV! Nunta anului în fotbalul moldovenesc. Fundaşul naţionalei Moldovei Igor Armaş s-a căsătorit (VIDEO)

Embed:

Fundaşul naţionalei Moldovei Igor Armaş a spus adio burlaciei şi s-a căsătorit cu Xenia. Mireasa fotbalistului este din Krasnodar. Povestea de dragoste a celor doi a început în 2010, atunci când Armaş abia semnase un contract cu actuala lui echipă, Kuban Krasnodar.

"Într-adevăr sunt fericit. Astăzi este cea mai importantă zi din viaţa mea", a spus mirele.

"Sigur că sunt fericită, fiecare fată e fericită de faptul că s-a căsătorit. Când soţul va fi mai des pe acasă, atunci vor fi mai mulţi copii", a declarat Xenia, soţia lui Armaş.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux din capitală, iar naşi au fost cunoscutul agent FIFA, Nicolae Pârnău cu soţia sa. La nuntă au fost invitaţi aproape toţi jucătorii naţionalei, care au dat tonul petrecerii.

"Le doresc să fie fericiţi şi tot să realizeze împreună tot ceea ce şi-au planificat", a menţionat Alexandru Epureanu, căpitanul naţionalei Moldovei.

"Să fie sănătoşi. Mereu să fie împreună şi la bine şi la rău", a precizat Alexandru Gaţcan, jucătorul naţionalei Moldovei.

Printre invitaţi s-au numarat şi câţiva colegi ai lui Armaş de la Kuban, dar şi foşti antrenori ai fundaşului moldovean. Oaspeţii de peste hotare au rămas impresionaţi de nunţile din Moldova.

"Având în vedere că e colegul meu de cameră deja de cinci ani de zile, vreau să îi urez multă sănătate, fericire şi casă de paitră. Simpla mea prezenţă aici, cred că e cel mai special cadou pentru ei", a subliniat Gheorghe Bucur, jucător Kuban Krasnodar.

"Le doresc cât mai mulţi copii. Acum vedeţi că plouă. Cred că cerul plânge de fericire, pentru că e chiar o pereche frumoasă", a afirmat Alexandr Belenov, portar Kuban Krasnodar.

"Le urez să facă mulţi copii, să fie fericiţi, iar el să aibă succes în cariera de fotbalist. Aici nunţile sunt diferite de cele din România. Cred că e o nuntă perfectă aici la Chişinău", a menţionat Dumitru Stângaciu, fost antrenor Kuban Krasnodar.

Igor şi Xenia Armaş au anunţat că-şi vor petrece luna de miere la Paris.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu