EXCLUSIV! Interviu cu una dintre legendele hocheiului mondial, Serghei Makarov

Embed:

Este dublu campion olimpic şi câştigător a opt titluri de campion mondial cu naţionala URSS-ului la hochei! Serghei Makarov, una dintre legendele vii a sportului cu crosa, a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea Arena Publika, care va fi astăzi de la 22.30.

El este un sportiv care face parte din categoria performerilor cu o carieră într-o ascensiune permanentă. Serghei Makarov este dublu campion olimpic, a cucerit de opt ori titlul de campion mondial cu naţionala URSS-ului la hochei, este câştigător şi al Cupei Canadei. Makarov este o personalitate care a reuşit să câştige admiraţia a mii de oameni care la fiecare meci îl aplaudau în picioare, datorită spectacolului pe care îl făcea el pe gheaţă.

"Hocheiul nu l-am ales întâmplător. Sunt mezinul dintre cei trei fraţi ai mei. Ei au jucat hochei. Alegerea nu a fost deloc întâmplătoare, pentru că altceva nu am avut ce să aleg. Părinţii mei munceau la uzină, iar de educaţia mea s-au ocupat fraţii mai mari şi acesta a fost, probabil, motivul pentru care am ales să joc hochei", a relatat Serghei Makarov.

Makarov a jucat în 1.122 de meciuri oficiale, a marcat 551 de goluri şi era unul dintre hocheiştii pe care fiecare antrenor şi-l dorea în echipă. A fost şi idolul copiilor împătimiţi de sportul cu crosa.

Mai multe detalii despre viaţa unei legende din hocheiul mondial aflaţi la Arena Publika de la 22.30.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu