EXCLUSIV! Dosarul a fost clasat, iar arma - restituită. Pistolarul de la Botanica a scăpat cândva basma curată (DOC/VIDEO)

Pistolarul de la Botanica a scăpat o dată basma curată, deşi a fost implicat într-un caz asemănător. Incidentul a avut loc pe data de 11 decembrie 2014 în Capitală.

Tânărul, împreună cu mai mulţi prieteni, s-a distrat într-o saună după care a provocat un scandal care s-a sfârşit cu focuri din aceeaşi armă folosită în incidentul de la terasa aflată în sectorul Botanica. Anchetatorii au descoperit la faţa locului şase cartuşe.

Ulterior, procurorii au decis că bărbatul este nevinovat şi nu este periculos, chiar dacă au constatat că a tras de şase ori din pistolul său. 

Totodată, oamenii legii i-au întors arma pe care o deţine legal şi au menţionat că nu ar fi fost vorba despre huliganism, iar bărbatul nu a încălcat ordinea publică.

Decizia putea fi contestată în termen de 15 zile.

Imagini din timpul incidentului din decembrie puteţi vedea în reportajul video realizat de echipa ''Unitatea de Gardă'', de la CANAL3.MD.

PUBLIKA.MD aminteşte că miercuri, 8 iulie, Poliţia a fost solicitată în jurul orei 07:00 dimineaţa, pe motiv că într-un local din sectorul Botanica al Capitalei s-ar fi produs un furt. Ajunşi la faţa locului, poliştii au intervenit pentru a aplana un conflict dintre reprezentanţii localului şi un grup de tineri, care au chefuit toată noaptea.

Unul dintre ei a scos un pistol din maşină şi a ameninţat că va deschide focul. Deoarece tânărul a refuzat să se conformeze somaţiilor, unul dintre poliţişti a fost nevoit să folosească arma din dotare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu