EXCLUSIV! Corneliu Botgros face dezvăluiri despre divorţul de Adriana Ochişanu VIDEO

Embed:

Au format unul din cele mai frumoase şi admirate cupluri din Moldova, dar se pare că viaţa lor nu a fost numai în culori roz. După 17 ani de căsnicie şi un copil la mijloc, familia Corneliu Botgros-Adriana Ochişanu se destramă. Corneliu Botgros a acordat un interviu în exclusivitate, în cadrul emisiunii "Live cu Lili Lozan", de la Publika TV, în care vorbeşte despre căsnicia cu Adriana, dar şi despre motivele divorţului. De cealaltă parte, Adriana Ochişanu a spus că nu va mai face nicio declaraţie în acest sens.

"Totul s-a întâmplat atât de repede, încât nici nu am reuşit să stăm ca doi oameni civilizaţi, să vedem unde s-a rupt, când s-a rupt, dacă se mai putea reface. Eu regret că poate trebuia să fiu mai insistent sau trebuia să întreprind alte măsuri ca să salvez acest cuplu, dar, sincer, oricum se ajungea aici, mai devreme sau mai târziu", a mărturisit Corneliu Botgros.

Lumea nu a bănuit nimic din ce se întâmplă în familia lor, mai ales că cei doi până nu demult îşi doreau împreună şi o fetiţă.

"Eu am închis această carte şi nu vreau s-o mai deschid şi am ştampilat-o cu strict secret. Acum un an, Adriana, la fel, a avut o tentativă de divorţ, dar până la urmă şi-a restras cererea", a relatat Corneliu Botgros.

Interpretul este sigur că în ambele cazuri a  fost vorba despre apariţia unei a treia persoane. Acum, cei doi îşi doresc doar linişte. Atât Adriana cât şi Cornel vor să fie lăsaţi în pace şi să fie fericiţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu