EXCLUSIV! Cine este unul dintre bănuiţi în cazul jafului armat de la Metro (FOTO/VIDEO)

Noi detalii cu privire la cazul de jefuire a incasatorilor de la Metro. Cu câteva ore înainte de jaf, unul dintre bănuiţi a dat un interviu Publika TV cu privire la dezmăţul poliţiştilor.

Din surse demne de încredere din cadrul Ministerului de Interne, Publika TV  a aflat că unul dintre bănuiţi este Oleg Timofti, membru al unei organizaţii profesionale de tir. Bărbatul a devenit de nenumărate ori campion al concursurilor de tir. La 15 iunie, el a luat un premiu în cadrul unei competiţii de tir practic în Chişinău.

În 2012, acesta a câştigat campionatul deschis la comitetului vamal din regiunea transnistreană la tir practic, reprezentând o echipă din Chişinău cu numele "Trei haiduci".

De remarcat faptul că la 30 mai, cu câteva ore înainte de comiterea jafului armat, Oleg Timofti a venit la Publika TV cu o înregistrare video filmată cu camera ascunsă şi a acordat un interviu despre dezmăţul poliţiei. Bărbatul a relatat că inspectorii merg la chemări fără documente şi a prezentat o înregistrare care ar confirma acest fapt.

Publika.md aminteşte că, săptămâna trecută, poliţia a reţinut cinci persoane şi a confiscat mai multe arme în cadrul unei ample acţiuni în cazul jafului armat comis în urmă cu o lună la un centru comercial din Capitală. În urma atacului, un încasator a fost ucis. Oamenii legii au efectuat o serie de percheziţii în mai multe localităţi din ţară, inclusiv într-un apartament din Capitală, unde au fost găsite mai multe arme şi muniţii.

Astăzi, Procuratura Generală a informat că persoanele reţinute în cadrul anchetei pe marginea jafului de la metro au experienţă în trageri şi au participat la diferite conflicte armate din regiune. Organele de drept au confirmat că reţinuţii sunt puşcaşi profesionişti, învingători la concursuri.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu