EXCLUSIV AutoStrada.MD: Reportaj de la cea mai mare fabrică Porsche (FOTO)

Cu doar câteva zile înainte de testul oficial cu noul Porsche Macan din Maroc, unde AutoStrada.md va participa, vă prezentăm un reportaj realizat la uzina constructorului german din Leipzig. Acolo, în fosta Germanie de Est este locul unde "prind viaţă" modelele în patru uşi ale Porsche precum Panamera, Cayenne şi, mai nou, Macan.

Uzina din Leipzig este în acest moment cea mai mare fabrică Porsche din istoria companiei germane, având în vedere că aici se vor produce chiar şi aproape 900 de maşini pe zi. Odată cu demararea producţiei noului Macan, Porsche are în plan să asambleze nu mai puţin de 80.000 de unităţi anual din SUV-ul compact.

Cu toate că pare mai puţin important, având în vedere că tocmai recent Porsche a lansat versiunile GTS ale Boxster şi Cayman, sau 911 Turbo, Macan reprezintă cel mai recent "pariu" al nemţilor, pariu ce poate duce vânzările mărcii la peste 200 000 de maşini anual.

Iar aceste vânzări tot mai mari vor proveni nu numai din pieţe mari precum Statele Unite, Rusia sau Europa de Vest, ci şi de pe pieţe mai mici precum România sau Republica Moldova. Pe acestea Porsche poate creşte exponenţial iar fiecare maşină în plus îi apropie pe nemţi de ţinta propusă. Află mai multe detalii pe autostrada.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu